Слънчево време ни очаква в понеделник, по Черноморието предимно облачно

Дневен хороскоп за 3 декември 2022 г, понеделник

Новата седмица ще започне с необичайно високи температури за началото на годината. През първата й половина се очаква средната месечна температура в страната да бъде с 8-10 градуса над климатичната норма. Преобладаващите максимални температури през предстоящата седмица  ще бъдат между 12° и 18°С. Поради необичайно топлото време у нас са възможни температурни рекорди. Промяна на времето очакваме към края на седмицата.

Времето в понеделник 

През нощта срещу понеделник облачността в страната ще бъде разкъсана, като на много места ще намалява до ясно време. След спирането на западния вятър след полунощ в Дунавската равнина видимостта временно ще бъде намалена. Очакваните минимални температури в страната ще са между 4° и 8°. По-ниски очакваме да са сутрешните градуси в Западна България – до 3-4°С. 

През деня в понеделник мъглите около речните басейни бързо ще се вдигнат и над страната ще преобладава слънчево време. Повече облаци очакваме в Източна България, но валежи не се очакват. 

Вятърът през деня ще е умерен, а в Дунавската равнина – до временно силен от запад. Температурите ще се повишат и очакваните максимални ще са между 12-17°С.


Новините са навсякъде с Вас! Последвайте ни във Facebook.
Изпращайте сигнали, снимки и информация на office@dailybg.com по всяко време на денонощието. Благодарим Ви!
Total
0
Shares
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПРОЧЕТИ ОЩЕ